Curatenie Elena si Fabiana – ofera servicii de curatenie profesionala iar personalul specializat foloseste detergenti si sapunuri, odorizante si dezinfectanti de marca. Produsele de calitate ajuta atat la curatenia generala cat si la intretinerea acesteia.

Noi venim in ajutor cu solutii de curatenie si cu personal calificat astfel incat sa va oferim un mediu placut si curat. Lucram la standarde ridicate, iar personalul nostru este instruit in asa fel incat sa lucreze eficient, in conformitate cu cerintele clientilor. Pentru fiecare dintre serviciile pe care le regasiti pe site-ul nostru detinem autorizatii, licente si diplome care ne califica in acest domeniu. Iar pentru acest lucru, stau drept marturie recenziile pozitive oferite de clientii nostri.

O parte din clientii nostri
  • UVERTURA MALL
  • SERVICIUL DE AMBULANTA GURA HUMORULUI
  • DAMONE SRL
  • CONCRET AG SRL
  • SC IMMO PROJEKT BAU SRL
  • PRIMARIA BOTOSANA
  • YES COMMUNICATION SRL
  • BUCOVINA 2011 CONSTRUCT
  • VARVARA DE BUCOVINA SRL

Curatenie dupa constructii/ renovari

Curăţenia in timpul si dupa finalizarea unei renovari sau constructii necesita timp, resursa umana, echipamente profesionale (masini moodisc, masini de spalat pardoseli, sistem de mop etc.) si detergenti speciali pentru aceste operatiuni (Detergenti decapanti, detergenti acizi pentru indepartarea depunerilor de var, vopsele, chit sau alte materiale de constructii).

Contact

Curatare covoare si mochete

Pentru curatarea covoarelor si mochetelor folosim un aparat multifunctional extrem de performat pentru spalat si uscat, construit in standarde profesionale, spala cu detergent, clateste si usuca eficient, gratie a unui uscator incorporat. Tamburul rotativ si peria cu care este dotat poarta un rol foarte important deoarece reuseste sa curete murdaria gresiei. Este foarte eficient si pentru curatarea mochetei. Acest aparat spala si usuca printr-o singura operatie.

Contact

Spalare ferestre, pervazuri, usi, tocarii

Oferim servicii de spalare geamuri si fatade cladiri pentru persoane fizice si juridice. Pretul pentru aceste operatiuni se stabileste in functie de suprafata, inaltimea, gradul de murdarie si frecventa lucrarilor.

Contact

Curatare si igienizare bucatarie

Beneficiati de servicii profesionale de curatare si igienizare executate pe loc. Ne deplasam la locatia aleasa de client si avem in dotare echipamente profesionale de ultima generatie.

Contact

Video

Reintorsi la clienti nostri fideli!!

Curatare mocheta

Curatarea marmurei,dupa construcor!!

Curatarea caloriferului cu vapori!!!!